De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Let op: Doordat onze vervoerders het wat drukker hebben in deze huidige periode van het jaar kan je pakket wat vertraging oplopen. Alvast excuses!

Relatiegeschenken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn perfect om te geven als teken van dankbaarheid, maar ook ter promotie van jouw merk. Geen idee waar te beginnen? Vind hieronder onze top categorieën ter inspiratie.

Onze hardlopers in relatiegeschenken

Het is wel belangrijk om de juiste relatiegeschenken uit te kiezen. Vind hieronder een aantal van de meest populaire logo producten die bovendien ook functioneel en langdurig in gebruik zijn.

Aanbevolen

Pennen

Aanbevolen

Pennen

Bedrukte pennen zijn een favoriet bij veel bedrijven. Pennen worden dagelijks gebruikt en vaak gedeeld. Je kent het wel, na een paar weken vraag je jezelf af waar al die pennen op je bureau vandaan komen. Zorg dat jouw pen met logo rondgaat.

Bestel nu

Notitieboekjes

Notitieboekjes

Een simpel geschenk maar tegelijkertijd super praktisch. Ondanks het digitaal tijdperk schrijft men nog dagelijks notities en to-do's op. Vandaar dat notitieboekjes een perfect promotiemiddel zijn voor langdurige impact.

Bestel nu

Drinkflessen

Drinkflessen

Het weggeven van gepersonaliseerde drinkflessen is misschien onverwacht, maar kan met de juiste kwaliteit een grote impact maken. Het geeft aan dat je om de welzijn van je werknemers of klanten geeft, maar ook dat je geeft om het milieu.

Bestel nu

Draag je merk met bedrukte tassen

Bedrukte tassen zijn een enorm populair. Mensen nemen hun tas overal mee naartoe waardoor het bereik voor je merk oneindig is. Maak je relaties blij met een handige en mooie tas en maak je merk tegelijkertijd overal zichtbaar.

Gadgets

Met gepersonaliseerde gadgets zorg je ervoor dat je altijd en overal aan het werk kan, ideaal als je vaak onderweg bent. Voorzie je relaties van bedrukte gadgets en stimuleer hiermee productiviteit ongeacht locatie. Ontdek welke gadgets niet mogen ontbreken in jouw reistas.

Bestel nu
Interieur ontwerp

Verras je relaties met relatiegeschenken die ook thuis goed van pas komen. Gepersonaliseerde geschenken voor het huis interieur zijn erg origineel en opvallend. Geef bijvoorbeeld accessoires voor in de keuken of voor bij de wijn.

Bestel nu
Vrije tijd & buiten

Voor de natuurliefhebbers is het essentieel de juiste accessoires mee te nemen. Ontdek alle geschenken die geschikt zijn voor buiten.

Bestel nu
Kantoorartikelen

Maak een blijvende indruk met gepersonaliseerde kantoorartikelen. Het perfecte geschenk voor bestaande klanten of intern voor je team. Bedrukte kantoorartikelen zijn niet alleen handig op kantoor maar ook als je op bezoek bent bij klanten of op een beurs staat.

Bestel nu
Beurzen

Opvallen tijdens een beurs is prioriteit nummer 1 en tegelijkertijd een uitdaging. Wees voorbereid en begin op tijd met het ontwerp voor je beursstand en alle geschenken die je wilt uitdelen. Ontdek alle benodigde producten voor een succesvolle beurs!

Bestel nu
Eten en Drinkwaren

Iedereen is dol op snacks en vooral als ze gratis zijn. Sla je slag en vergroot de zichtbaarheid van jouw merk met eten en drinkwaren.

Bestel nu
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or