Welkom bij Multimedia Westland

MultiMedia Westland
Tel.: (31) 6 535 045 28
Email: info@multimediawestland.nl


MultiMedia Westland de drukker die al 42 jaar de bedrijven in Nederland voorziet van perfecte drukwerk en aanverwante artikelen. MultiMedia Westland is begonnen op 1 maar 1976 als conventionele drukkerij. In de loop van de 42 jaar is er veel heel veel veranderd. 42 jaar geleden was er nog geen internet, zelfs een Fax was nog niet aan de orde. Met andere woorden wij hebben het allemaal meegemaakt. Wat er niet veranderd is het directe contact met onze klanten dat blijft en zal bij ons nooit verdwijnen.

Bij MultiMedia Westland kun je in een paar simpele stappen je drukwerk online bestellen: flyers, visitekaartjes, posters, briefpapier, brochures, offertemappen, enveloppen, banners etc. Echt alles! Maar zit je toch met een probleem bijvoorbeeld de opmaak pak dan de telefoon en bel onze hotline en we gaan samen zorgen dat we er uit komen.

Wij bieden je een scherpe prijs en hebben ons complete productassortiment ingericht op jouw wensen. Van huisstijl drukwerk tot promotiekleding en van roll-up banners tot complete boeken. Wij leveren altijd een constante en hoge kwaliteit. Zelfs spoed leveringen is veelal geen probleem. Heb je nu 500 visitekaartjes binnen het uur nodig ook daar hebben we een oplossing voor.

We beschikken over een hoogtechnologisch machinepark en leveren daarmee de best denkbare kwaliteit. We begeleiden uw order vanaf het digitaal aangeleverde ontwerp tot en met het afgewerkte eindproduct. Ons uitgebreid en gevarieerd machinepark is geschikt voor zowel kleine als grote oplagen in vellen, bedrukt in offset. En het klinkt als een cliché maar SERVICE wordt bij ons nog met hoofdletters geschreven.