De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Kalenders ontwerpen

ZO vergeet je nooit
welke dag het is
Ontwerp je eigen kalender
Zonder moeite, ZO geregeld

Ontwerp vandaag!

Kalender Kaartjes

Save the date
op dit visitekaartje!

Bestel vandaag!

Kalender maken en gebruiken als promotie

Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk, is de kans groot dat je aan gepersonaliseerde artikelen hebt gedacht. Een pen kan misschien makkelijk kwijtraken, een mok valt van het aanrecht en belandt in de prullenbak en een frisbee wordt opgegeten door de hond. Een kalender maken is investeren in een promotiemiddel dat men voor altijd houdt - of in ieder geval een jaar! Hier lees je alles dat je wilt weten als je bij multimediawestland.nl een kalender print!

Laat bijvoorbeeld een wand kalender drukken als je een makkelijke maar mooie manier wilt om jouw merk te promoten. Het is creatief, opvallend en laten jouw logo, foto of tekst iedere dag weer zien. Zo kun je een kalender maken als ondersteuning voor de merkbekendheid binnen een kantooromgeving. Je kunt er zelf online een maken en meteen laten afdrukken tegen een lage prijs. Goedkoop en doeltreffend, zo zien we het graag!

Zichtbaarheid als je een kalender print

Een kalender drukken is een goede manier om de aandacht naar jouw merk te trekken, lokaal of zelfs internationaal. Laat bijvoorbeeld een kalender maken om naamsbekendheid te genereren en als ondersteuning voor andere promotie. Je biedt hiermee ook meerwaarde: het is een cadeau waar jouw relaties iets aan hebben. De ontvanger gebruikt het bijvoorbeeld om activiteiten en evenementen op bij te houden, waardoor de opdruk telkens weer opvalt.

In welke branche je ook zit, het is altijd handig als je jouw logo of boodschap op een persoonlijke kalender print. Je vindt ze in ieder gebouw aan de muur, waar ze de voorbijgangers aan hun afspraken helpen herinneren. Kalenders zijn een middel tegen chaos en helpen bij het indelen van tijd, dus eentje met een eigen design dat past bij jouw bedrijf wordt gezien als een welkom cadeautje!

Er zijn genoeg manieren om creatief te zijn bij een kalender bedrukken. Als je bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf hebt, kun je foto’s kiezen van werk dat je hebt geleverd. Zo trek je de aandacht met jouw werk en hebben mensen meteen een verwachting van je. Kalenders bieden je de mogelijkheid om een stukje extra van jezelf mee te geven. Welk werk je levert, materiaal dat je gebruikt, grappige foto’s van achter de schermen of technieken die jouw werk beter dan dat van anderen maken. Op die manier wordt adverteren met kalender aantrekkelijk en biedt het jouw doelgroep meerwaarde!

Kalender drukken voor jouw bedrijf

In tegensteling tot grote campagnes met een advertentie op televisie, is een persoonlijke kalender een subtiele manier om de aandacht te trekken en bij te blijven. Je kunt een kalender maken en printen om op die manier professioneel over te komen als bedrijf en jouw klanten een oplossing te bieden. Misschien gebruiken ze nog geen agenda? Zo raken ze in ieder geval nooit hun belangrijke data, afspraken, verjaardagen en activiteiten meer kwijt!

Als je een praktische en betaalbare mogelijkheid om te adverteren zoekt, kan een kalender drukken voor jouw doelgroep een uitkomst zijn. Gebruik ze bijvoorbeeld: - Om weg te geven bij een evenement of bedrijfsconferentie

- Als cadeautje voor loyale klanten

- Om weg te geven aan (aan jouw merk gerelateerde) bedrijven om die op de balie kunnen zetten

- Ze te verkopen met winst en dit aan het goede doel te geven, waardoor jouw merk een positieve boost krijgt

Als je een kalender print kun je altijd aan de marketingmogelijkheden denken. Het is daarbij goed om in gedachten te houden dat simpelweg jouw logo op een goedkope kalender plakken niet de beste manier is. Houd in gedachten dat het totaalplaatje telt – en daarmee dus ook de kwaliteit van wat je weggeeft. De ontvanger kijkt immers een maand lang tegen dezelfde pagina (waar jij op vermeld staat)!

Kalender bedrukken met goede kwaliteit

Als je jouw klanten ervan wilt overtuigen dat jouw merk goed is, moet ook dat wat je weggeeft goed zijn. Kies daarom voor multimediawestland.nl als je een kalender print! Met onze gratis bestandscontrole gaan we samen voor kwaliteit, met jouw merk en beeld als uitgangspunt!
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Daarom kies je multimediawestland.nl.

  • Veel tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Lage prijzen

  • Altijd persoonlijke hulp